La justícia anul·la el PAI Aníbits-Margequivir

LIC - ZEPA

PAI Aníbits-Magerquivir (en groc)

LIC - ZEPA

PAI Aníbits-Magerquivir (en groc)

El  Tribunal Superior de Justícia valencià ha estimat la demanda que va ser interposada contra l’aprovació del PAI Aníbits-Margequivir de Callosa d’en Sarrià al 2011. A més, també anul·la el PGOU que afecta al tot el sector 14 (del mateix PAI) que va ser aprovat al 2006.

Avui el Col·lectiu de Callosa Sostenible estem de celebració, doncs el pla parcial que pretenia la construcció d’una urbanització d’1.800.000 metres quadrats, 2175 xalets i 50 viles, dos camps de golf de 600.000 metres quadrats i un hotel, en una zona protegida per dues figures de protecció ambiental a nivell europeu (ZEPA i LIC), ha sigut anul·lada. I estem d’enhorabona encara que aturar-ho sembla el més raonable, doncs com estem veient cada dia a les notícies, no sempre el que pareix lògic és el que passa… Però sí, finalment, en el nostre cas, la justícia sembla anar de la mà de la coherència, doncs no era comprensible que amb tots els impactes socio-econòmics i ambientals que hi suposava, els tres partits polítics de Callosa estagueren d’acord amb aquesta barbaritat urbanística. Ni que aquest PAI fóra la solució als problemes dels Callosins i Callosines…
Des del col·lectiu només ens queda agrair la gran ajuda desinteressada per part de la CEEC (Coordinadora d’Estudis Eòlics del Comtat) i d’Ecologistes en Acció, i al moviment ciutadà dels veïns i veïnes de Callosa d’en Sarrià sense els quals aquesta victòria no hagués pogut ser. MOLTES GRÀCIES.
Ací us deixem els enllaços a totes les notícies sobre aquesta anul·lació aparegudes als diaris de hui. :
ENHORABONA A TOTES I TOTS!